Starten met bloggen

We zijn nu 3 weken online en hebben kunnen ondervinden wat we fijn vinden werken en wat helemaal niet. De site wordt daar momenteel op aangepast. We hebben een eigen fotofilter gecreëerd in Lightroom en zullen hiermee voor meer eenheid zorgen. De komende periode gaan we ons verdiepen in online marketing en zullen daar, hopen we, weer veel van leren.

De afgelopen weken hebben we steeds tegen elkaar gezegd dat we bij onze eigen style blijven, dit is eigenlijk moeilijker dan we dachten. Je bent snel geneigd om ontwerpen toe te voegen die populair zijn. Dus dat is een struikelblok voor ons en dat gaan we goed in de gaten houden.

Verder hebben we veel lol, zijn we met de voorbereidingen bezig van een photoshoot. Dan gaan we beslissen of we die gaan gebruiken op de productpagina.

Dan als laatste nog even over het vloggen, wat hebben we daar ons op verkeken. Dat is echt heel veel werk en aangezien we dit allemaal naast onze dagelijkse activiteiten doen moet dit even een beetje achterblijven. Maar we pakken het zo snel mogelijk op!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *