Outfit – Red meets Pink

Al vanaf ik mij kan herinneren hoor ik altijd dat rood en roze echt niet samen kunnen. De kleuren zouden vloeken, in ieder geval wel bij een outfit. En tot mijn grote verbazing was dit nou net de combinatie van 2017! In 2018 wordt de trend doorgezet en is er de combi roze met oranje toegevoegd. Maar we blijven nu even bij rood/roze, we hebben een setje gemaakt die we zelf erg leuk vinden.

Wij worden er in ieder geval heel erg vrolijk van en hebben gelijk zin in de zomer <3

Ook laten we hier gelijk zien wat er allemaal mogelijk is met de shirts. Alle shirts gelden als voorbeeld in de winkel en kan je in vele variaties krijgen. Kom je er niet helemaal uit dan helpen we graag om je idee uit te werken.

Bronnen kleding en accessoires:

  1. T-shirt Miss Creatief
  2. Rood rokje
  3. Witte sneakers
  4. Tas
  5. Bril

BewarenBewaren

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *