Wij zijn schminkers en wij zijn hier om van elk kinderfeestje een magische ervaring te maken! Of het nu gaat om prinsessen, superhelden, dieren of fantasiewezens, wij kunnen elk gezicht omtoveren tot een prachtig kunstwerk.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste schminkproducten deze zijn veilig voor kinderen en gemakkelijk te verwijderen zijn. 

Naast het schminken zorgen wij er ook voor dat we de kinderen op hun gemak stellen zodat ze volledig kunnen genieten van de ervaring.

We komen op verjaardagsfeestjes, schoolfeesten, evenementen enz. Of het nu gaat om een kleine groep of een grote menigte, wij kunnen het aan.

Dus ben je op zoek naar schminkers die niet alleen geweldige kunstwerken kunnen maken maar ook een glimlach op het gezicht van elk kind kunnen toveren, neem dan gerust contact met ons op. 

Wij kijken er naar uit om van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken!

Groetjes Désiree, Demi & Dominique

Schminken bij Smyths Toys

Vandaag zijn wij bij @smythstoys op de Vierhavensstraat! Tot 17.00 uur kan je je laten schminken, Bing is er ook en er komt popcorn aan komen jullie ook?

Lees meer »

Wereld Haven Dagen in Rotterdam wij waren erbij en hoe…..

P&O Ferries had ons uitgenodigd om op een van hun veerboten te komen schminken en glittertatoos te zetten. We vertrokken vanuit de Europoort en dan naar centrum Rotterdam varen waar de Wereld Haven Dagen in volle gang waren. Hier hebben ze een demonstratie gegeven hoe het aanmeren in zijn werking gaat. Een machtig gezicht hoeveel mensen er op de kade stonden te kijken. En wij, van Miss Creatief, hebben de kinderen aan boord twee dagen lang voorzien van de prachtigste kunstwerkjes. Het was een ervaring om nooit te vergeten. P&O Ferries bedankt voor deze super leuke opdracht.

Lees meer »