Video - Tijger met een uitdaging

Het resultaat van deze uitdaging. Hij blij, ik blij!!

Voor een filmpje van een tijger schmink hebben we ons neefje gevraagd.
Levay is 5 jaar oud en meestal na 3 minuten klaar met model zitten.
En:
– kijkt graag mee tijdens het schminken in de spiegel ๐Ÿ˜…
– beweegt mee met schminken, altijd spannend waar je penseel eindigt๐Ÿค”
– heeft een duidelijke mening als hij het niet zo mooi vindt๐Ÿ˜œ

Nog niet genoeg uitdaging? Oké dan sta ik ook nog eens aan de “verkeerde” kant van de schminkstoel en moet ik veel met links werken ivm het filmen ๐Ÿ˜ฑ

Ik zag leuke voorbeelden van Catboy – PJ Mask op internet en wilde deze graag bij mijn neefje uitproberen. Ik startte met de buitenrand te sponzen en net halverwege vroeg hij al of ik klaar was ๐Ÿ˜ฑ, ik heb nog snel iets kunnen toevoegen met lichtblauw maar toen was het echt afgelopen met de pret ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. ‘S avonds dan maar lief mijn man aankijken en nog een poging wagen.

Het is wel duidelijk, de kwaliteit van het schminken kan zomaar ineens getest worden door klant ๐Ÿค”โ˜บ๏ธ

Maar het is zó leuk om hem te schminken, zijn reacties en verhaaltjes maken mij echt aan het lachen. Veel plezier met kijken ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž