Stap voor Stap - Prinses

Vandaag laten we jullie stap voor stap zien hoe wij een prinses schminken. Er zijn echt zoveel verschillende manieren maar deze vinden wij keer op keer een succes.

Wat heb je nodig:

Penselen:
American painter 3/4
American painter 1/2
Superstar nr. 2
Superstar nr. 4
Mark Reid signature Lily

Schmink:
Fusion splitcake – Leanne’s princess
Superstar – Majestic Magenta
Diamond fx – wit

Eventueel een bling cluster

De eerste 3 stappen

Met de American painter 3/4 begin ik in het midden met een groot bloemblad. Je houdt je penseel rechtop, zodat alleen het uiteinde van je penseel op de huid staat, en diagonaal en richting de punt is je penseel helemaal verticaal. De blaadjes ernaast hetzelfde maar dan smaller en dan richting je ooghoek en richting je kin. En dan staat de basis al!

Met de American painter 1/2 zet ik nog 2 paarse blaadjes en 2 blauwe, deze komen allebei nog steeds uit dezelfde splitcake.
Dan pakken we de Mark Reid erbij en gaan we bloemblaadjes maken, deze heb ik geladen met DFX wit en het puntje met de donkerste kleur uit de splitcake.
En dan als laatste met de Superstar penselen de witte details, krullen, druppels en stippen.

Met de Majestic Magenta van Superstar heb ik een beetje oogschaduw en rouge aangebracht. En deze gebruik ik ook voor de lippen.
Je kan het zo laten en dan alleen nog glitters en de lippen kleuren of je plakt er een blindcluster op zoals op de foto hieronder.