Nieuwe werkplek

Een creatief persoon komt altijd ruimte tekort. De eettafel ligt altijd vol met spullen van welke creatie dan ook. En zeker als ik bezig ben met een kostuum waar vaak wel dagen overheen is het toch wel rommelig in huis met een 5 persoons huishouden. Nu zat ik wel in een aparte gedeelte van de woonkamer maar echt optimaal is het niet.

Verhuizing

In December zijn we begonnen met het verhuizen van mijn spullen uit de woonkamer. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan want ik heb echt een verzameldrang als het gaat om “handige” attributen voor props of een fotoshoot. We hebben een kamer over en deze is nu in gebruik door “Miss Creatief“. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee!! Want er was echt ruimte tekort.

De ruimte die we eerst hadden, incl. foto hoek en naaiatelier 😜

Ordenen

In de nieuwe kamer is er ruimte voor het schminken/grimeren, props maken voor de foto’s en kostuums maken voor de shoots. Natuurlijk nog steeds niet genoeg ruimte 😬 maar dat is er nooit denk ik. Waar ik wel heel blij mee ben is dat eindelijk de eettafel opgeruimd blijft. Alle creatieve gedachtes kunnen nu in 1 ruimte uitgewerkt worden en blijven liggen tot alles klaar is. Er is nu een aparte opslag voor alle knutselspullen en mijn schmink spullen staan uitgestald omdat ik elke dag schmink. Heerlijk om zo te werken als alles geordend is.

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt