Review bestelling Fusion

Ik heb bij http://www.glitterparty.nl een bestelling geplaatst met de volgende Fusion producten.

Normaal gesproken heb ik Diamond FX maar ik heb vanwege de kleuren toch besloten om Fusion te bestellen. Ik heb de kleuren getest en ben echt heel blij verrast.

Dit is Flower Fairy, de kleuren pakken echt heel mooi dekkend. Ik heb deze ook in een kleine palet maar daarvan zijn de gele en groene veel harder dan de andere kleuren. Daardoor kreeg ik hem nooit heel goed geladen. Bij deze heb ik daar absoluut geen last van.

Dit is Tink, ook deze laad heel makkelijk en dekt gelijk goed. Er zit neon geel en groen in en dat zie je gelijk omdat de kleur in het midden nog feller is.

Mijn “all-time favorite” Leanne’s Princess, hier maak ik bijna altijd mijn prinses mee. De kleuren zijn echt heel mooi bij elkaar. Ik ben heel blij dat deze sinds kort in een aparte grotere splitcake zit.

De laatste kleine splitcake is Frozen Queen, hier maak ik ook graag kroontjes mee. Ik vind van deze ook dat de kleuren erg dekkend zijn.

De split cake Summer Sunrise is even wennen maar dan krijg je er wel mooie resultaten mee. Oranje en paars neigt snel naar bruin dus met opbrengen is het even opletten dat deze kleuren niet teveel door elkaar heen gaan. En de buitenste kleur blauw is metallic en deze kleuren meestal minder goed dan de standaard kleuren, deze moet je dus extra aanzetten. Maar ik vind hem wel erg mooi.

Glowing tiger is gewoon in 1 keer perfect dekkend, de kleuren zijn zo mooi helder en laten zich makkelijk blenden. Op de foto lijken de kleuren niet zo fel als in het echt.

Nog een paar voorbeelden van schminkjes met de nieuwe kleurtjes.

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt