Stap voor stap – Skelet

In deze stap voor stap laten we een skelet zien icm make-up, we hebben de volgende kleuren gebruikt:

Mehron Basic black
Mehron Starblend black & white
Diamond FX black & white
Fusion Prime white
Fusion Strong black

Ik begin met de basislijnen te tekenen, bij dit ontwerp blijft er een stuk huid zichtbaar. Zorg dat de lijnen je gezichtsvorm volgen. De lijn aan de linkerkant trekt als het ware mijn oog een beetje omhoog en aan de rechterkant doe ik het zelfde door mijn wenkbrauw te volgen en aan de onderkant niet te laag. Het zelfde doe ik met make-up, de eyeliner zorgt ervoor dat mijn ooghoek wordt gelift en de donkerste kleuren in de arcade boog aan te brengen, hierdoor wordt mijn oog minder plat.

De basis van wit breng ik alvast aan, hier gaan we daar dieper op in, helaas had ik geen zachte wit meer dus heb ik Diamond FX white gebruikt. Dit is een harde schmink maar toch wel zachter dan Fusion. Nu is het tijd om de zwarte vlakken in te vullen. Ik doe dit met een zachte zwarte schmink van Mehron. Tanden tekenen blijf ik lastig vinden, ik blijf verschillende manieren proberen tot ik mijn favoriet heb gevonden. Hier heb ik ze met een penseel getekend en met een droge penseel de lijnen vervaagd.

Nu is het tijd om alles te schaduwen en te high lichten, ik blijf hierbij kijken naar de lijnen van mijn gezicht en gebruik verschillende lagen met schmink zodat er meer diepte in komt en gaat leven. Met Fusion Strong Black en Prime White doe ik de laatste details omdat deze zo dekkend zijn dat je hier heel mooi mee kan afwerken. Vooral in mijn hals kan je hier goed het verschil zien van schaduw toevoegen en met wit over het zwart wordt alles veel minder plat.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben! Als je vragen heb stel ze gerust. Heb je hem ook gemaakt vergeet ons dan niet te taggen!!! We vinden het erg leuk om ook jullie te volgen 😉

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt