Stap voor stap – Vlinder

In deze stap voor stap laten we een tropische vlinder zien, we hebben de volgende kleuren gebruikt:
Superstar licht oranje
Superstar metallic geel
Superstar bubblegum roze
Superstar berry wine
Superstar paars

Splitcake tink
Splitcake neon sun

Zwart en wit van Fusion

De basis van de vlinder heb ik met een spons opgebracht, beginnend in de ooghoeken met de gele kleur. Dan overlopend op oranje en als laatste de roze kleur. Maak de vleugels niet te groot, vooral de onderste, het is niet mooi om het hele gezicht te bedekken met vleugels. Na het sponzen kan je altijd de lijnen strakker trekken met een baby doekje.

Nu gaan we de randen volgen met de spiltcake Neon Sun, zo krijg je meer diepte in je design. Zorg er wel voor dat alle lijnen naar het punt tussen de ogen gaan. Met een bloemenpenseel en dubbel dip (wit en paars) maken we een paar losse blaadjes langs de vleugel en in de buitenste ooghoeken.

Met een kleinere bloemenpenseel en wit met roze gaan we nogmaals blaadjes maken over de eerste blaadjes heen. Dan trek je de vleugels om met zwart van Fusion. Terwijl dit nog niet helemaal droog is vervaag je de lijnen naar binnen. Om alvast een beetje magie toe te voegen kan je stippen in clusters toevoegen van verschillende grootte. Hiermee sluiten we de vleugels ook aan de binnenkant.

Om de bloemetjes wat meer diepte te geven kan je met Berry Wine daar ook stippen toevoegen. Met dezelfde kleur geef ik haar ook een eyeliner. Dan is het tijd voor een beetje groen, met splitcake Tink kan je een paar bladeren toevoegen.

De volgende stap is glitters, sterretjes en een blingcluster toevoegen. De glitters heb ik subtiel gehouden met een beetje goud. Met zwart heb ik nog een lijfje en sprieten toegevoegd. Als je het mooi vindt kan je aan de onderste vleugel nog een extra sierlijntje trekken.

Als laatste hebben we toch nog een paar witte stippen gemaakt en natuurlijk de lippen gedaan!

Ik hoop dat jullie het een leuk ontwerp vinden, als je vragen heb stel ze gerust. Heb je hem ook gemaakt vergeet ons dan niet te taggen!!! We vinden het erg leuk om ook jullie te volgen 😉

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt