Tijdelijke tattoos

Glitter tattoos zijn zeer populair en worden erg vaak gevraagd. Maar daar zijn niet alle kinderen even blij mee, sommige kinderen willen geen glitters en daarom heb ik uitgeprobeerd om met een matte poeder een tijdelijke tattoo te maken.

Je hebt daar wel speciale Polish voor, zoals Ladot Skin Polish, maar dit keer wil ik proberen om het met een poeder te doen. Je kan natuurlijk zwarte oogschaduw gebruiken maar ik heb ook een zwarte Starblend dus die heb ik gebruikt.

Stap voor stap zwarte tattoo

Hier zie je echt duidelijk dat het lijm nog niet goed droog was. Ik gebruik een make-up handdoek met water. En ik wrijf aan de ene kant wel het lijm weg.

Poging twee

Nu heb ik een minder gedetailleerd sjabloon uitgekozen en lang genoeg gewacht met drogen van de lijm.

Het resultaat is wel al beter

Al met al blijft het wel zitten maar vind ik het wel een soort noodoplossing. Als je dan een kind toch blij kan maken tijdens een opdracht dan is het perfect. Maar ik zou dit niet echt aanbieden in een pakket. Dat komt omdat ik niet denk dat dit heel lang mooi blijft, het zal sneller vervagen dan een glittertattoo. En met de kleine details is het toch opletten dat je die mooi uit laat komen. Het idee vind ik wel erg leuk maar daar ga ik dan toch eens de Skinpolish voor aanschaffen.

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt