Jouw jarige in de spotlight met schminken?!

Lees dan gauw verder hoe wij dat doen met schminken en nog veel meer….

Kinderen genieten niet alleen van het geschminkt worden maar ook in de “grote stoel” zitten vinden ze geweldig! En of ze op dat magische moment nou in een oerwoud lopen met tijgers, dino’s, honden en eenhoorns of we zitten bovenop een regenboog samen met poesjes, prinsessen, Spiderman en draken. Wij laten het gebeuren, schminken kent geen limiet. 8 kindjes voor slechts 45,- per uur!!

We kunnen dit ook nog uitbreiden met glittertattoos en/of kinderdisco. We zingen en dansen mee met alle  kinderliedjes.  Dit kunnen we zelfs aanvullen met een bellenblaas machine. Dit vinden ze echt een feest!

Of we leren de kinderen hoe ze zelf kunnen schminken voor slechts 12,50 per kind! Met slechts een spons en een penseel kunnen ze aan het einde zelf een vlinder, eenhoorn, of dino maken op het gezicht van een vriendje of vriendinnetje. 

Máár wij houden natuurlijk van ieder feestje en komen ook graag op evenementen, braderieën, bruiloften en/of een opening. Schminken is niet alleen leuk voor kinderen, steeds vaker schminken we volwassene op vrijgezellenfeesten, thema feesten of een horeca party.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 Nog een kleine maar belangrijke notitie:

Wij komen in nette bedrijfskleding met een professionele setup. Wij van Miss Creatief gebruiken alleen maar EU goedgekeurde producten. De schmink waar wij mee werken is op waterbasis en zijn getest op allergieën. Het is makkelijk te verwijderen met water en zeep. Sommige kleuren kunnen een zweem achterlaten maar dit is de volgende ochtend weg. Dit kan absoluut geen kwaad.


Open chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt