Algemene Voorwaarden

Tarieven:

De tarieven zijn exclusief 21% btw. Voor bedrijven, stichtingen en verenigingen gelden andere prijzen. Zowel particulieren klanten, bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen. De offertepagina is ook te vinden in ons informatie menu en op de tarieven pagina.
Miss Creatief behoudt te allen tijde het recht prijzen te wijzigen.

Voor opdrachten tussen 21:00 – 00:00 uur rekenen wij een toeslag van 25% 
Voor opdrachten tussen 00:00 – 07:00 uur rekenen wij een toeslag van 40%

Op Nationale Feestdagen gelden de volgende toeslagen:

50% toeslag:
1e & 2e Kerstdag
Oud en Nieuw

25% toeslag:
Goede Vrijdag
1e & 2e Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
1e & 2e Pinksterdag

Boekingen:

U kunt Miss Creatief boeken via de website.
Na overleg ontvangt u een bevestiging met de totaal prijs, dit is uw garantie dat Miss Creatief de opdracht aanvaard.
Bedrijven, stichtingen en verenigingen die Miss Creatief willen inhuren, ontvangen een offerte op maat. Deze offerte is geldig tot 2 weken na de offerte datum. Na deze periode zal een nieuwe offerte aangevraagd moeten worden.

Betalingen:

Miss Creatief accepteert diverse betalingen zoals overschrijving of betaling via PIN. We hebben een mobiel pinautomaat bij ons. Dit gaat altijd in overleg.
Voor bedrijven, stichtingen en verenigingen dient de factuur binnen de uiterste betaaldatum betaald te worden. We hanteren een betalingstermijn van 7 dagen. Indien de factuur niet is voldaan zullen we een herinnering sturen. Bij uitblijven van betaling zijn we genoodzaakt bij de tweede herinnering administratieve kosten in rekening te brengen à € 40,00. Wanneer dan nog geen betaling ontvangen is zullen we een incassobureau inschakelen. De daarmee gemoeide kosten zijn voor rekening van de wanbetaler.

Annulering door de opdrachtgever:

Wanneer er door de opdrachtgever wordt geannuleerd in de periode tot 14 dagen voor de datum van de opdracht, brengen we geen kosten in rekening. Indien dit 14 dagen of korter is, berekenen we 25% en bij 7 dagen of korter 50% van het totale factuurbedrag. Wanneer de opdrachtgever op de dag van de opdracht zelf annuleert of wanneer daar en op dat moment blijkt dat de opdrachtgever een verkeerde datum heeft door gegeven, wordt de gehele factuur in rekening gebracht.

Annulering door Miss Creatief:

Bij ziekte of familieomstandigheden van onze zijde, proberen we een vervanger te regelen. Miss Creatief werkt alleen met professionele schminksters. Het kan voorkomen dat er geen vervanger is. In dat geval wordt de opdracht geannuleerd en ontvangt de opdrachtgever het volledige bedrag retour.

Reis-en parkeerkosten:

Reiskosten bedragen € 0,50 per km gerekend vanaf onze locatie naar uw locatie. Er wordt gebruik gemaakt van Google Maps (snelste route). Op locaties waarvoor betaald parkeren geldt, worden de kosten voor parkeren doorberekend aan de opdrachtgever.

Benodigdheden en werkplek:

Om de mooiste resultaten te behalen, is het belangrijk dat er een goede werkplek beschikbaar is. Dit betekent dat de opdrachtgever voor de volgende zaken zorg draagt:

  • er bij regenachtig weer gelegenheid is om binnen te schminken.
  • er voldoende licht aanwezig is.
  • de schminkster recht heeft op 5 minuten pauze na 2 uur gewerkt te hebben.

Wanneer niet aan deze wensen zijn voldaan heeft de schminkster het recht om op dat moment de keuze te maken om de opdracht niet uit te voeren.

Aansprakelijkheid:

Miss Creatief erkent geen aansprakelijkheid voor letsel of schade aan goederen of personen direct of indirect dat wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten. Miss Creatief gebruikt materialen die hypo allergeen, huidvriendelijk en onschadelijk zijn. Desondanks is het niet uit te sluiten dat gevoelige huidtypes op bepaalde producten reageren.

Toezicht tijdens schminken:

Tijdens de duur van het schminken (inclusief op- en afbouw tijd) zorgt de opdrachtgever voor de aanwezigheid van minimaal één volwassene (achttien jaar of ouder) die toezicht houdt op de aanwezige kinderen en de kinderen begeleidt tijdens het schminken.

Promotie:

Miss Creatief behoudt zich het recht haar activiteiten tijdens de werkzaamheden bij de opdrachtgever te promoten middels het dragen van haar eigen bedrijfskleding/logo, plaatsen van banner, flyers en visitekaartjes.

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt