Wij zijn schminkers en wij zijn hier om van elk kinderfeestje een magische ervaring te maken! Of het nu gaat om prinsessen, superhelden, dieren of fantasiewezens, wij kunnen elk gezicht omtoveren tot een prachtig kunstwerk.

Wij gebruiken alleen de beste schminkproducten die veilig zijn voor kinderen en gemakkelijk te verwijderen zijn. Bovendien kunen wij ook glittertattoos aanbrengen voor degenen die dat extra beetje glans willen.

Naast het schminken zorgen wij er ook voor dat we de kinderen op hun gemak stellen, zodat ze zich op hun gemak voelen en volledig kunnen genieten van de ervaring.

Wij zijn beschikbaar voor verjaardagsfeestjes, schoolfeesten, evenementen en meer. Of het nu gaat om een kleine groep of een grote menigte, wij kunnen het aan.

Dus als je op zoek bent naar schminkers die niet alleen geweldige kunstwerken kunnen maken, maar ook een glimlach op het gezicht van elk kind kunnen toveren, neem dan gerust contact met ons op. We kijken er naar uit om van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken!

Chat
1
👋🏻 Hoi! We zijn hier als je ons nodig hebt