Wie zijn wij ❤

Leuk dat je langs komt op ” Miss Creatief ❤“.

Ik ben Desiree (41 jaar) en samen met mijn 2 dochters Demi (16 jaar) & Dominique (13 jaar) vormen wij Miss Creatief❤.
Samen openen wij deze webshop voor het bedrukken van artikelen, het aangaan van uitdagingen, plezier hebben en het samenwerken aan projecten is onze grootste drijfveer.

Vanuit de meiden:
Daarnaast gaan we er natuurlijk vanuit dat het een succes wordt omdat we hier al onze passie en plezier in gaan stoppen. Als we dat hebben bereikt en we gaan er ook nog aan verdienen dan hebben we alweer een nieuw doel gesteld. Zo blijven wij altijd wel bezig en willen we blijven ontwikkelen.

Alle 3 zijn we graag creatief bezig dus de naam was snel verzonnen. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en zullen dus ook binnen het bedrijf onze eigen taken hebben.

Als ouders zien we dit echt als een leerproces voor onze meiden en laten ze  volwaardig meebeslissen en uitvoeren. We hebben dan ook een VOF met 3 eigenaren.
Het geeft ze een boost in hun zelfvertrouwen en ze leren omgaan met zowel succes als tegenslagen.

Succes=Groeien     Tegenslag=Leren

Naast dit meidenteam hebben we nog meer hulp binnen het gezin. Hieronder stellen we ons even allemaal voor!

Miss Dominique

Dominique zal het filmen en youtube voor haar rekening nemen ze zal meer laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Ook zal ze meehelpen met de fotoshoots. En natuurlijk ook model staan!

Miss Demi

Demi is de meid van de social media, ze heeft een account op Facebook, Snapchat en Instagram geopend voor Miss Creatief❤. Daarnaast is ze dus ook model en zal ze ontwerpen/ideeën aanleveren.

Mr Jerry & Miss Desiree

Wij zijn Desiree & Jerry en hebben ook onze taken binnen het bedrijf. Jerry houd zich vooral bezig met de technische kant van de website en de administratie. Ik ben de ontwerper van shirts, website, foto’s tot de banners en daarnaast doe ik de fotoshoots en het bedrukken van de shirts.

Onze zoon/broer van 20  wil model gaan staan bij de fotoshoots. Deze gaan we namelijk ook zelf doen.

Wij als ouders vinden het erg belangrijk om dingen aan te pakken als gezin, het is echt genieten om op die manier ook je kinderen te leren kennen en te zien groeien daarin. Onze dochters zijn actief op social media, dat kan een voor- en een nadeel zijn. Wij kiezen ervoor om ze hierin te begeleiden en deze voor- en nadelen te laten zien en hierin de juiste keuze te maken.

Ook een grote hobby van mij is fotograferen. Kom ook een kijkje nemen op mijn portfolio site www.desireemostert.com Uiteraard ook gemaakt door mijn man 😉

Website vragen/opmerkingen: jerry@misscreatief.nl
Ontwerp/foto’s/modellen: desiree@misscreatief.nl
Social media: demi@misscreatief.nl
Film/youtube: dominique@misscreatief.nl